Eelis senkki 125, 2 ovea ja 4 laatikkoa, valkoinen/tammi

499,00

Eelis- tuoteperheen esikuvana toimii 50-luvun vintage ja sarjan kalusteet tuovat ripauksen retroa tämän päivän moderniin kotiin.
Hitaasti sulkeutuvat ovet ja laatikot edustavat tuotteiden toiminnallisia yksityiskohtia. Upotetut massiivitammivetimet, sorvatut korkeat massiivitammijalat ja pyöreät muodot keveine laatikko- ja ovirakenteineen tekevät Eelis -tuoteperheestä yksilöllisen ja hienostuneen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Osta myös

Eelis senkki

  • Mittatiedot: 122,5 x 82 x 38 cm (L x K x S).Tuote toimitetaan osina paketissa.
  • Raaka-aine: massiivitammi sekä mdf- ja kalustelevy.
  • Tekniset tiedot: keskellä neljä laatikkoa, joissa itsesulkeutuvat metallikiskot. Laatikon sisämitat: leveys 38,5 cm, korkeus 11,5 cm, syvyys 32,5 cm. Kaksi umpiovea, jotka sulkeutuvat hitaasti.
  • Ovien takana säädettävä irtohylly. Tammivetimet.
  • Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika n. 1-2 viikkoa tilauksesta. Kysy kasauspalvelua puh. 010 2714 860. Nouto myymälästä 0€

Laulumaa

Laulumaa huonekalun lähtökohta on ajaton arjessa toimiva muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit.

Laulumaa tuotteet ovat laadukkaita, mutta hinnat kohtuulliset sillä vuosien työllä ja kokemuksella he ovat löytäneet valmistukseen oikeat kumppanit ja tilaavat tuotteita aina isomman erän keskusvarastoonsa Lahteen. Tuotteiden saatavuus on siten yli 90%.

Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit, jatkuva laadunvalvonta ja tuotekehitys takaavat kuluttajalle turvalliset, kestävät kalusteet. Valmistuksessa keskeinen lähtökohta on kalusteen pitkä käyttöikä sekä tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko elinkaaren ajan.

Laulumaa valikoima elää jatkuvasti huomioiden asiakkaiden muuttuvat tarpeet.
Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa.