Avon senkki, retrohenkinen säilytyskaluste

690,00 545,00

Avon senkki on todella kaunis, hieman retrohenkinen säilytyskaluste, jossa on kauniisti yhdistetty tammea ja harmaan eri sävyjä. Se soveltuu hyvin olohuoneeseen, eteistilaan ja ruokailutilaan.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Avon senkki, retrohenkinen säilytyskaluste

Mitat: leveys 128 cm, syvyys 42 cm ja korkeus 71 cm. Vetolaatikon sisämitat: leveys 57.3 cm, syvyys 28.4 cm ja korkeus 4.6 cm. Senkin takaosassa 2 kaapeliaukkoa. Jalkojen korkeus  21 cm.
Valmistaja: Woodman
Materiaali: Senkin runko on tammiviilutettua kalustelevyä, jalat massiivitammea, liukuovi ja laatikoiden etusarjat maalattua mdf levyä. Rungon alla vankka tammiviilutettu vanerijalusta.
Toimitus: Tuote toimitetaan osina, kahdessa pakkauksessa. Hinta on noutohinta myymälästä, jos haluat kasauksen tai kuljetuksen (tarvitaan 2 henkilöä) soita 010 2714 860 tai laita viestiä myynti@mekalustajat.fi

Avon senkki on esillä myymälässä, tervetuloa tutustumaan.

Woodman

Woodman -tuotteet edustavat nuorekasta muotoilua ja nykyaikaista tuotantoa. Mallistossa yhdistyy rennon innovatiivinen muotoilu ja nykyaikaisen tuotannon laatu.

Woodman on toimittanut jo 17 vuoden kokemuksella suosittuja huonekaluja yli 20 maahan ympäri Eurooppaa. Kansainvälinen menestys ja suuri suosio perustuu seuraaviin vahvuuksiin:
Woodmanin upean malliston pääsuunnittelija Leonhard Pfeifer on onnistunut luomaan todella ihailua herättävän malliston, jossa tammen oma kauneus pääsee oikeuksiinsa – leikkisästi yhdistyen laajaan väriskaalaan. Tämä ennakkoluuloton ote tekemiseen on luonut reippaan ja trendikkään malliston, jonka kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Laajasta mallistosta löydät toinen toistaan upeampia huonekaluja, jotka sopivat moneen tilaan ja tarpeeseen. Leonhard Pfeiferin ennakkoluuloton ja innovatiivinen muotoilu palkittiin vuosina 2011, 2012 ja 2014 arvostetulla Design Guild Mark -palkinnolla. Hänet on palkittu myös vuonna 2017 German Design award – kunniamaininnalla.

Tuotteet valmistetaan vain parhaista raaka-aineista kuten massiivipuusta, tammiviilutetusta kalustelevystä ja maalatusta MDF – levystä.
Laadusta kertovat ammattitaitoisesti valitut materiaalit, vahva rakenne ja huoliteltu pintakäsittely. Näiden tekijöiden vuoksi Woodman – tuoteperhe erottuu muista vastaavan hintaisista kalustevalmistajista. Tammiviilutettu kalustelevy on arvostettu perinteinen arvokalustemateriaali, joka takaa tuotteelle pitkän käyttöiän sekä arvokkaan säilymisen vuosi vuodelta kauniina. Woodman on vahvasti sitoutunut ekologisten tuotteiden valmistamiseen ja kestävään kehitykseen. Yritykselle myönnettiin FSC® sertifiointi heinäkuussa 2010. Täten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kaikki huonekaluissa käytetty puumateriaali tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Avon senkki on ollut vuosia Woodmanin eniten myyty säilytyskaluste Euroopassa.