TuplaMup laatikosto pyörillä ultramariinin sininen

Toimitusaika 7-8 viikkoa.

699,00 595,00

Pirkko Stenrosin suunnittelema modulaarinen ja monikäyttöinen laatikosto pyörillä kauniin sinisenä. Käytä esim. työpöydän laatikostona. Pyörien avulla siirrät laatikoston helposti.

TuplaMup laatikosto pyörillä ultramariinin sininen

Mitat: Korkeus 60 cm, leveys 52 cm ja syvyys 39 cm
Valmistaja: Muurame

Laatikosto sisältää kaksi korkeata vetolaatikkoa, joissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot. Jos haluat yhdistää laatikosto-elementtejä sivu- tai pystysuunnassa, valitse lattiaa vasten pyörien sijasta sokkeli (ultramariinin sinisenä kork. 5 cm). Muuramen laatikosto-elementit toimitetaan aina valmiiksi koottuina, kiinnität vain pyörät tai sokkelin sen alle. Ultramariinin sininen on samettipintainen erikoismaali, joka tehdään tilauksesta ja toimitusaika on siten 6-7 viikkoa.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.