TuplaMup laatikosto pyörillä valkoinen

400,00

Pirkko Stenrosin suunnittelema modulaarinen ja monikäyttöinen laatikosto pyörillä. Käytä sellaisenaan tai esim. työpöydän laatikostona. Pyörien avulla siirrät laatikoston helposti.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

TuplaMup laatikosto pyörillä valkoinen

Sisältää kaksi korkeata vetolaatikkoa, joissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot. Jos haluat
yhdistää laatikosto-elementtejä sivu- tai pystysuunnassa, valitse lattiaa vasten pyörien sijasta sokkeli (kork. 5, 10 tai 12,7 cm). TuplaMup-laatikostosta on tarjolla myös kapeampi versio eli Pikku-TuplaMup (lev. 39 cm) ja leveämpi versio eli Iso-TuplaMup (lev. 78 cm). Vastaava leveydeltään, mutta suurempi syvyydeltään on nimeltään TuplaModuli-laatikosto (syv. 52 cm). Muuramen laatikosto-elementit toimitetaan aina valmiiksi koottuina, kiinnität vain pyörät tai sokkelin sen alle.

Toimitus: Tilaustuote. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan.