Slimmi L-taso ja TuplaModuli laatikosto valkoinen

Toimitusaika 3-4 viikkoa.

1046,00

Tyylikäs työpiste kotitoimistoon

Työpöytä Slimmi L-tasosta  ja TuplaModuli laatikostosta 10 cm sokkelilla. Tason alla oleva Slimmi korotuspala  nostaa tason irti laatikostosta korostaen pöytätason keveyttä.

Muuramen 3D suunnitteluohjelma lla ( toimii Internet Explorer ja Safari selaimilla) voit suunnitella haluamasi kokoonpanon ja lähettää siitä kuvan myynti@mekalustajat.fi Laskemme sinulle ajankohtaisen tarjouksen.

Slimmi L-taso ja TuplaModuli laatikosto valkoinen

Mitat: leveys 164 cm, korkeus  72,7 cm ja syvyys 52 cm.

Työpöytä Slimmi L-tasosta (63800SL) ja TuplaModuli laatikostosta (42700) 10 cm sokkelilla (81000). Tason alla oleva Slimmi korotuspala (99300)

Toimitus: Tilaustuote. Pöytä toimitetaan tehtaalta kahdessa osassa (1 kpl pöytäkansi ja 1 kpl jalka), laatikosto koottuna yhdessä osassa, sokkeli osina yhdessä pakkauksessa ja palikka omassa pakkauksessaan.  Toimitusaika noin 3 viikkoa tilauksesta.

Slimmi L-tason kanssa voi käyttää myös muita 52 cm syviä ja 55 cm korkeita Muurame-laatikostoja. Slimmistä on saatavissa myös pöytä kahdella levyjalkaparilla ja myös tammesta valmistettu versio.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.