Slimmi L-taso ja Moduli-laatikostot, tammi

Toimitusaika 3-4 viikkoa.

3008,00 2550,00

Muuramen Slimmi L-taso ja reilusti säilytystilaa on tyylikäs työpiste kotona ja toimistolla.

Muuramen 3D suunnitteluohjelma lla ( toimii Internet Explorer ja Safari selaimilla) voit suunnitella haluamasi kokoonpanon ja lähettää siitä kuvan myynti@mekalustajat.fi Laskemme sinulle ajankohtaisen tarjouksen.

Osta myös

Slimmi L-taso ja Moduli-laatikostot, tammi

Mitat: Leveys 182 cm, korkeus 72,7 cm ja syvyys 164 cm
Tuote: TP1512
Osat: Slimmi L-taso (638TTSL) ja Kolmos-kaappi (431TT), TuplaModuli (427TT) ja Iso-TuplaModuli ja sokkelit. Tason alla oleva Slimmi korotuspala (993Co) nostaa tason irti laatikostosta.

Toimitus: Tilaustuote, kaappi ja modulit toimitetaan valmiiksi koottuina, L-taso ja sokkelit osina. Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta.

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää, veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.