Lundia Fuuga lipasto, ovilla ja laatikoilla

Toimitusaika 4-5 viikkoa.

1240,00

Monipuoliseen säilytykseen sopivassa lipastossa on klassinen muotoilu, kaksi vetolaatikkoa ja ovellinen kaappi yhdellä hyllytasolla. Mukana tulee seinäänkiinnityshelat. Toimitusaika n. 3 viikkoa.

 

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lundia Fuuga lipasto

Mitat: Korkeus 76 cm, leveys  144 cm ja syvyys  48 cm

Toimitus: Tilaustuote.Tuotteen elementit toimitetaan valmiiksi koottuina. Kiinnitä elementit yhteen ja kiinnitä jalat, laita kansi päälle. Tuote sisältää myös seinäkiinnityksen, asenna se myös tarvittaessa.

Ilmava ja klassinen lipasto on täydellinen kaluste kaikenlaiseen säilytykseen. Lipasto on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Lämmin tammi yhdistyy moderniin valkoiseen.

Lundia

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun.

Lundia valmistaa design huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki Lundia kalusteet on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteita yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

Ostamalla Lundian huonekaluja ja valaisimia tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja luontoystävällisesti PEFC-sertifikaatin mukaisesti.

Lundia Fuuga

Lundia Fuuga on valmiiksi kootuista elementeistä rakentuva, vähäeleinen ja hienostunut säilytysjärjestelmä. Fuugan on suunnitellut muotoiluduo Helorinne & Kallio. Voit rakentaa Fuuga-kokoelman elementeistä yhtenäisen kokonaisuuden tai käyttää niitä yksinään, lisätä niihin tarvittaessa jalat ja kannet. Sarjan rauhallinen ilme sopii hienosti yhteen monenlaisten huonekalujen kanssa sekä kodin eri huoneissa että julkisissa tiloissa.