Lundia Fuuga kaappi ovilla, 2 isoa ja 4 pientä ovea

1368,00

Kaapisto on ajaton ja sopii sen kapeuden vuoksi erinomaisesti monenlaisiin tiloihin. Esim. eteiseen, lastenhuoneeseen, toimistoon tai vaikka makuuhuoneeseen, valitse itse.

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lundia Fuuga kaappi ovilla

Materiaali: Lundia Fuuga –sarjan runko on kestävää korkeapainelaminoitua MDF-levyä, jonka mattalakkaus viimeistelee. Jalat tässä senkissä ovat valkoiset
Mitat :  Korkeus 100 cm, leveys 128 cm ja syvyys 35 cm.
Toimitusaika: 1 – 3 viikkoa. Lundia Fuuga -moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina.
Tuote: B497
Lisätiedot: Kokonaisuuteen kuuluu 128 cm pitkä, valkoinen kansitaso. Isojen ovien takana on hyllytaso.

Lundia Fuuga

Lundia Fuuga on valmiiksi kootuista elementeistä rakentuva, vähäeleinen ja hienostunut säilytysjärjestelmä. Fuugan on suunnitellut muotoiluduo Helorinne & Kallio. Voit rakentaa Fuuga-kokoelman elementeistä yhtenäisen kokonaisuuden tai käyttää niitä yksinään, lisätä niihin tarvittaessa jalat ja kannet. Sarjan rauhallinen ilme sopii hienosti yhteen monenlaisten huonekalujen kanssa sekä kodin eri huoneissa että julkisissa tiloissa.

Lundia

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun.

Lundia valmistaa design huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja. Kaikki Lundia kalusteet on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteita yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu.

Ostamalla Lundian huonekaluja ja valaisimia tuet suomalaista työtä ja teet ekologisen valinnan. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisesti ja luontoystävällisesti PEFC-sertifikaatin mukaisesti.