Kolmonen laatikosto valkoinen 5 cm sokkelilla

449,00

Pirkko Stenrosin suunnittelema modulaarinen ja monikäyttöinen design-klassikko vuodelta 1954. Kolmonen-laatikosto (tuotekoodi 43000) 5 cm sokkelilla (80500). Käytä sellaisenaan, yhdistä Moduli -kaappien kanssa tai osana kodin työpöytää. Kuten kaikkia Muurame -laatikostoja ja kaappeja, myös Kolmosen voi pinota muiden modulien kanssa, jolloin ylemmät kaapit tai laatikostot pinotaan kalusteratkaisussa ilman sokkeleita.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kolmonen laatikosto valkoinen

Valmistaja: Muurame
Mitat:  leveys 52 cm, korkeus 60 cm ja syvyys 52 cm
Väri: valkoinen
Toimitus: Tilaustuote. Laatikosto toimitetaan valmiiksi koottuna, sokkeli osina. Toimitusaika 2-3 viikkoa tilauksesta, kesälomakaudella voi olla pidempi toimitusaika. Verkkokaupasta tilatut huonekalut voit noutaa liikkeestä, Kaskitie 1 Järvenpää,  veloituksetta. Toimituksesta veloitamme erikseen.

Kolmonen-laatikostosta on tarjolla myös kapeampi versio eli PikkuKolmonen (lev. 39 cm) ja leveämpi versio eli IsoKolmonen (lev. 78 cm). Kolmosesta pienempi syvyinen laatikosto on nimeltään MiniMup-laatikosto (syv. 39 cm).

Muurame

Jokainen Muurame-huonekalu, niin uusi kuin vanhakin, noudattaa 50-luvulla kehitettyä mittajärjestelmää. Muurame-malliston suunnittelusta vastaa modulaarisen muotoilun edelläkävijä, sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros. Yhtenäisen mitoituksen, monikäyttöisyyden ja elementtirakenteen ansiosta voit lisätä sekä täydentää kalusteita tarpeen mukaan.