Boknäs karusellipöytä pyörillä keskiruskea ja tummanruskea

490,00590,00

Karusellipöydässä on säilytystilaa kirjoille 2,24 hyllymetriä. Se toimii mainiosti yö- ja sivupöytänä sekä tarjoiluvaununa. Kuulalaakeroitujen pyörien ansiosta pöytää on helppo siirtää kevyesti, eikä se jätä jälkiä lattiaan.

Poista

Boknäs karusellipöytä pyörillä

Design: Boknäs suunnittelutiimi 1996

Valmistaja: Boknäs
Materiaali :  koivu
Väri : keskiruskea ja tummanruskea varastovärit
Mitat : Korkeus 69 cm, syvyys 51 cm, leveys 51 cm
Toimitus:  Tuotteita on varastossa, 1 kpl keskiruskea ja tummanruskeita reilusti.  Voit noutaa heti tai voimme toimittaa viikon sisällä tilauksesta. Tuote on esillä myymälässä.

Boknäs Karusellipöytä

tilausvärit, joiden toimitusaika 6-8 viikkoa tilauksesta: Koivu luonnonväri, mahonki, ruusupuu, vaaleanharmaa patinoitu, valkoinen patinoitu, lumivalkoinen, wood wash, tammi, musta, wenge, bluecloud ja tummanharmaa. Näiden värien osalta ota yhteyttä myymälään myynti@mekalustajat.fi

Boknäs

Boknäs kalusteiden tarina alkoi perheyrityksen omistaman vanhojen kirjojen kaupan tarpeista. Käytännöllisyys, kestävyys ja muunneltavuus, niissä on kokopuisten Boknäs huonekalujen kivijalka. Ja mikä parasta: mallistot ovat pysyviä ja tuotteita on myöhemminkin saatavilla. Perinteisten mallien mukaan valmistetut massiivikoivuiset kalusteet ovat helppohoitoisia ja ekologinen valinta.

 

Väri

keskiruskea, tummanruskea