Brafab Colville 3-ist. retrosohva musta/harmaa

749,00

Sinulle, joka seuraat trendejä, on Brafabin retrohenkinen ulkokäyttöön tarkoitettu Colville-sohva. Colville sohvassa on rottinkihuonekalujen kaarevuus, 50-lukulainen sirous sekä moderni muotoilu. Tämä sohva sopii parvekkeelle, terassille ja pihalle.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Brafab Colville 3-ist. retrosohva

Mitat: leveys 182 cm, syvyys 81 cm, korkeus 80 cm, istuinkorkeus 48 cm.
Materiaali:  runko on valmistettu mattamustasta säänkestävästä alumiiniputkesta. Paksut pehmusteet ovat Uv-suojattua  Olefin-kangasta*).
Toimitus: Varastossa 1 kpl, mallisohva myymälässä, isommat erät 3 viikkoa tilauksesta. Toimitukset ulko-ovelle, aikataulut sovittavissa.

*)Olefin kangas on suosittu ulkokalusteiden kangasmateriaalina sen hyvien ominaisuuksien takia. Se kestää hyvin auringon valoa eikä haalistu, on home vapaata ja sietää kovempaakin hankausta. Olefin valmistetaan polypropeenista ja polyeteenistä ja se on UV-suojattu.

Brafab

Brafab mallistosta löydät valtavan määrän upeita tuotteita ja laadukkaita tuotesarjoja, joita voi vapaasti yhdistellä keskenään. Tutustu Brafabin laadukkaisiin kesäkaluste tuoteperheisiin ja tuotesarjoihin myymälässämme Järvenpäässä. Tilaamme tuotteita keväisin varastoomme ja voimme toimittaa tilauksenne nopeastikin. Osa tuotteista toimitetaan myös Ruotsista, Brafabin keskusvarastolta, mikä mahdollistaa koko malliston jatkuvan saatavuuden.

.