Brafab Bergerac kulmasohva musta/helmenharmaa

1695,00 990,00

Pihaan tai terassille 196*196 cm musta alumiinirunkoinen kulmasohva paksuilla, laadukkailla helmenharmailla pehmusteilla. Oikea kangas tuotekuvaston kuvissa: divaani oikea ja vasen sekä kulmapala.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kulmasohvan mitat: 196 * 196 cm, korkeus 88 cm
Materiaali ja väri:  musta alumiini runko, helmenharmaat pehmusteet Olefin*) kangasta
Toimitus:   Tarjoushintaisia kulmasohvia on yksi kappale varastossa! Toimitusajat sovittavissa. Varmista saatavuus soittamalla 010-2714 860 tai info@mekalustajat.fi.

*)Olefin kangas on suosittu ulkokalusteiden kangasmateriaalina sen hyvien ominaisuuksien takia. Se kestää hyvin auringon valoa eikä haalistu, on home vapaata ja sietää kovempaakin hankausta. Olefin valmistetaan polypropeenista ja polyeteenistä ja se on UV-suojattu.

Brafab mallistosta löydät valtavan määrän upeita tuotteita ja laadukkaita tuotesarjoja, joita voi vapaasti yhdistellä keskenään. Tutustu Brafabin laadukkaisiin kesäkaluste tuoteperheisiin ja tuotesarjoihin myymälässämme Järvenpäässä. Tilaamme tuotteita keväisin varastoomme ja voimme toimittaa tilauksenne nopeastikin. Osa tuotteista toimitetaan myös Ruotsista, Brafabin keskusvarastolta, mikä mahdollistaa koko malliston jatkuvan saatavuuden.