Brafab Belfort kulmasohva musta, harmaat pehmusteet

1395,00

Tyylikäässä alumiinirunkoisessa kulmasohvassa rentoutuu isompikin porukka. Nauti kesästä ilman öljyämistä!

Osta myös
Tuotteen tiedot:
Belfort kulmasohvan runko valmistetaan tukevasta alumiinista, joka on pulverimaalattu. Alumiini ei ruostu vuosienkaan käytön jälkeen niinkuin monet muut materiaalit. Sohvan pehmusteet ovat Uv-suojattua Olefin kangasta*).

Sohvan mitat: 231,5 x 231,5 cm, syvyys 87,5 cm, korkeus 76 cm ja istuinkorkeus 41 cm

Toimitus: Kulmasohvia on varastossa, voit noutaa omasi vaikka heti. Tuote toimitetaan 3:ssa osassa, jotka on helppo yhdistää toisiinsa mukana tulevilla ”klipseillä”.
Toimitukset sovittavissa 2 arkipäivää – viikko.

*)Olefin kangas on suosittu ulkokalusteiden kangasmateriaalina sen hyvien ominaisuuksien takia. Se kestää hyvin auringon valoa eikä haalistu, on home vapaata ja sietää kovempaakin hankausta. Olefin valmistetaan polypropeenista ja polyeteenistä ja se on UV-suojattu.

Brafab mallistosta löydät valtavan määrän upeita tuotteita ja laadukkaita tuotesarjoja, joita voi vapaasti yhdistellä keskenään. Tutustu Brafabin laadukkaisiin kesäkaluste tuoteperheisiin ja tuotesarjoihin myymälässämme Järvenpäässä. Tilaamme tuotteita keväisin varastoomme ja voimme toimittaa tilauksenne nopeastikin. Osa tuotteista toimitetaan myös Ruotsista, Brafabin keskusvarastolta, mikä mahdollistaa koko malliston jatkuvan saatavuuden.