Brafab Kebira rottinkiltuoli metallijaloilla

249,00 215,00

Näyttävän näköinen siro rottinkituoli. Rottinkikalusteet ovat kestäviä ja sietävät mainiosti lämpötilavaihteluita ja parhaimmillaan rottinkikalusteet ovat sisätiloissa, lasitetuilla/katetuilla parvekkeilla ja terasseilla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Brafab Kebira rottinkiltuoli metallijaloilla

Mitat: leveys 60 cm, syvyys 66 cm, korkeus 89 cm ja istuinkorkeus 45 cm
Väri: luonnonvärinen rottinki, musta metallijalusta
Toimitus: Tilaustuote, toimitusaika noin 3 viikkoa tilauksesta. Mallit myymälässä, tule kokeilemaan.
Huom. Parhaimmillaan rottinkikaluste on terassilla, parvekkeella, saunan pukuhuoneessa tai sisustuksen lisäpiristeenä esim. eteisessä. Liian lähellä lämmönlähdettä, esim. patteria, rottinki saattaa kuivua liiaksi, jolloin nauhasidokset tai kalusteen muut pienemmät osat saattavat käytössä katkeilla. Parveke- ja terassitiloissa on huolehdittava ettei kaluste joudu sateeseen tai paahtavaan aurinkoon, sillä näiden yhdistelmä voi olla vahingollista rottingille aiheuttaen halkeilua ja pinnan harmaantumista ja ravistumista. Rottinki kestää kuitenkin pakkasta ja kylmää eli talvehtii kylmyyden puolesta hyvin, kunhan tuote on suojattu lumelta ja suoralta sateelta. Varsinaiseen ulkokäyttöön, “taivasalle”, rottinkikalusteita ei suositella.

Brafab

Brafab mallistosta löydät valtavan määrän upeita tuotteita ja laadukkaita tuotesarjoja, joita voi vapaasti yhdistellä keskenään. Tutustu Brafabin laadukkaisiin kesäkaluste tuoteperheisiin ja tuotesarjoihin myymälässämme Järvenpäässä. Tilaamme tuotteita keväisin varastoomme ja voimme toimittaa tilauksenne nopeastikin. Osa tuotteista toimitetaan myös Ruotsista, Brafabin keskusvarastolta, mikä mahdollistaa koko malliston jatkuvan saatavuuden.

Paino 043915747 kg