Fatboy Headdepleck -riippumatto, punainen

329,00

Ota rennosti ja nauti Fatboy® Headdepleck -riippumatossa.

Riippumatossa on mukava loikoilla niin pihassa ja rannalla kuin parvekkeella ja sisätiloissakin. Tilavaan ja kestävään riippumattoon mahtuu kerrallaan kaksikin ihmistä rentoutumaan.

Kätevä ja hauska riippumatto sopii kiinnitettäväksi seinään tai puunrunkoihin. Riippumaton päissä on säädettävät kiinnityshihnat, joiden lisäksi sen mukana toimitetaan seinäkiinnikkeet sekä erilliset hihnat puuhun kiinnittämistä varten. Ulkotiloihin tarkoitettu päällikangas kestää vettä ja hylkii likaa, joten riippumatto ei säikähdä satunnaisia kesäsateita.

.

 

 

Fatboy Headdepleck -riippumatto, punainen

Koko: 245 x 116,5 cm, kantavuus 150 kg
Erittäin kestävää, likaa ja vettä hylkivää polyester-kangasta.
Poista tahrat pyyhkimällä kostealla liinalla. Säilytetään kuten ulkokalusteiden pehmusteet, nostetaan suojaan sateelta.

Toimitusaika-arvio noin 2 viikkoa.

Huom. Fatboy-tuotteita on aina varastossa, soita 010 2714 860, ja varmista onko haluamasi tuote heti saatavilla.

Fatboy Headdepleck riippumatto

Värit ja toimitusajat:
Musta – ennakkotilaa nyt! Toimitus syyskuussa.
Oranssi – ennakkotilaa nyt! Toimitus syyskuussa.
Petrooli – ennakkotilaa nyt! Toimitus syyskuussa.
Punainen – toimitusaika n. 2 viikkoa tilauksesta.
Taupe – ennakkotilaa nyt! Toimitus syyskuussa.

 

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy-säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy-säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy-säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy-maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!

Paino 7 kg