Fatboy Headdemock Sunbrella Deluxe -riippukeinu nature grey

649,00 499,00

Headdemock Deluxe -paketti sisältää jalustan, riippumaton, tyynyn ja sadesuojan!  Headdemock Sunbrella on valmistettu likaa ja vettä hylkivästä Sunbrella-kankaasta, joka kestää auringonvaloa ja UV-säteilyä haalistumatta. Headdemock on kestävä ja huoleton riippukeinu sisä- ja ulkokäyttöön. Reilun kokoiseen keinuun mahtuu vaikka useampi henkilö.

.

 

 

Fatboy Headdemock Sunbrella Deluxe -riippukeinu nature grey

Koko: 330*127*110 cm. Max kantavuus 150 kg.
Materiaali: Tukeva runko jauhemaalattua metallia, kumi suojat jalustassa. Riippumaton kangas erittäin kestävää, likaa ja vettä hylkivää Sunbrella-kangasta.
Toimitus: Kivijalkamyymälän lopettamisen takia myydään varastossa paketissa olevat 2 kpl edulliseen noutohintaan.

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!