Fatboy Headdemock -riippukeinu ja jalusta, vaaleanharmaa

419,00

Kestävä ja huoleton riippukeinu sisä- ja ulkokäyttöön. Reilun kokoiseen keinuun mahtuu vaikka useampi henkilö.  Valitse omasi 11:sta  ihanasta värivaihtoehdosta!

.

 

 

Osta myös
  • 4 kpl varastossa

Fatboy Headdemock -riippukeinu, vaalean harmaa

Koko: 330*127*110 cm. Max kantavuus150 kg.
Materiaali: Tukeva runko jauhemaalattua metallia, kumi suojat jalustassa. Riippumaton kangas erittäin kestävää, likaa ja vettä hylkivää polyester-kangasta.
Pesu ja pyyhintä miedolla saippualla ja kädenlämpöiselle vedelle. Säilytetään kuten ulkokalusteiden pehmusteet, nostetaan suojaan sateelta.

Ennakkotilaa nyt! Toimitus elokuussa.

 

Fatboy Headdemock -riippukeinu

Värivaihtoehdot: musta, tummansininen, vaaleanharmaa, vaaleansininen (Jeans Light Blue), hiekka,  lime, oranssi, petrooli, punainen, taupe ja turkoosi. Sadesuoja on aina musta ja tyyny on saman värinen kuin riippumatto.

 

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy-säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy-säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy-säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy-maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!