Fatboy Headdemock Deluxe -riippukeinu ja jalusta, Jeans Light Blue

499,00

Headdemock Deluxe -paketti sisältää jalustan, vaaleiden farmareiden (Jeans Light Blue) värisen riippumaton, tyynyn ja mustan sadesuojan!  Kestävä ja huoleton riippukeinu sisä- ja ulkokäyttöön. Reilun kokoiseen keinuun mahtuu vaikka useampi henkilö.  Valitse omasi 11:sta  ihanasta värivaihtoehdosta!

.

 

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Fatboy Headdemock Deluxe Jeans Light Blue

Koko: 330*127*110 cm. Max kantavuus 150 kg.
Materiaali: Tukeva runko jauhemaalattua metallia, kumi suojat jalustassa. Riippumaton kangas erittäin kestävää, likaa ja vettä hylkivää polyester-kangasta.
Pesu ja pyyhintä miedolla saippualla ja kädenlämpöiselle vedelle. Säilytetään kuten ulkokalusteiden pehmusteet, nostetaan suojaan sateelta.
Toimitus: Tilaustuote. Toimitetaan kahdessa kätevässä kantokassissa.

Ennakkotilaa nyt! Toimitus elokuussa.

 

Fatboy Headdemock Deluxe -riippukeinu

Värivaihtoehdot: musta, tummansininen, vaaleanharmaa, vaaleansininen (Jeans Light Blue), hiekka,  lime, oranssi, petrooli, punainen, taupe ja turkoosi. Sadesuoja on aina musta ja tyyny on saman värinen kuin riippumatto.

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!