Fatboy Point Outdoor rahi, Sunbrella kangas harmaa

99,00

Kestävä ja rento Point Outdoor rahi sopii mihin tahansa tilaan, sisällä tai ulkona. Rahi on päällystetty Sunbrella-kankaalla, mikä on vettä ja likaa hylkivä, UV-kestävä ja värinpitävä. Sade, muta tai läikkyneet juomat eivät haittaa. Ota Point mukaan minne haluatkin mennä. 

 

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Fatboy Point Outdoor rahi harmaa

Mitat: Korkeus 50 cm, halkaisija 35 cm
Materiaali: Kangas erittäin kestävää, vettä ja likaa hylkivää Sunbrella-kangasta.
Hoito-ohje: Pesu miedolla saippualla kädenlämpöisessä vedessä.
Toimitus: Tilaustuote, useimmiten. Toimitusaika-arvio noin 2 viikkoa tilauksesta. Voitte noutaa tuotteen veloituksetta liikkeestä, Kaskitie 1, 04410 Järvenpää. Toimituksesta veloitamme erikseen.

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.
Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.
Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.
Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!