Fatboy Original Outdoor säkkituoli, harmaa

259,00

Kestävä ja huoleton Original Outdoor  -säkkituoli sisä- ja ulkokäyttöön! 10 värivaihtoehtoa piristämään terassia ja parveketta!

 

 

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Fatboy Original Outdoor säkkituoli harmaa

Koko: 180*140 cm
Veden- ja auringonkestävää, likaa hylkivää sunbralla-kangasta.
Pyyhintä miedolla saippualla ja kädenlämpöisellä vedellä, konepesu 40 asteessa. Säilytetään sisällä, kun ei ole käytössä.

 

Fatboy Original Outdoor säkkituoli

värivaihtoehdot: Nave blue, Musta, Carcoal (hiili), Sand (hiekka), Punainen, Mineral blue, Vaalean harmaa,  Harmaa, Cytrus, ja Sandy-taupe,

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!