Fatboy Lamzac Hangout vihreä ilmasohva

74,50 39,00

Ota mukaan matkoille, festareille ja rannalle tai käytä kotipihassa. Lamzac on kevyt kantaa mukana (1,2 kg) ja helppo täyttää ilmalla vain parilla heilautuksella. Täytettynä se kestää jopa 200 kiloa painoa ja päälle mahtuu istumaan useampikin henkilö.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Fatboy Lamzac Hangout vihreä

Materiaalina on likaa ja kosteutta hylkivä, laadukas ja kestävä ripstop-nylonkangas. Helppo puhdistaa haalealla vedellä ja neutraalilla saippualla.

Koko täytettynä 90×200 cm,  tyhjänä kantokassissa Ø 18×35 cm.

Toimitus: Tuotetta on varastossa. Toimitus lähimpään postiin, pakettiautomaattiin tai matkahuoltoon parissa päivässä.

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.

Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.

Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.

Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!