Fatboy Floatzac outdoor punainen säkkituoli

249,00

Lekotteluun ja pulahteluun, kestävä ja huoleton Original Floatzac -säkkituoli. Floatzac sopii sisä- ja ulkokäyttöön, altaalle, laiturille, rannalle ja järvelle! Kiinnitettävien hihnojen ansiosta säkkituolia on helppo siirrellä ja sen voi asettaa myös tukevampaan pystyasentoon.

Floatzac on täytetty nopeasti kuivuvilla polystreenihelmillä. Päällinen hylkii likaa ja kestää hyvin vettä, UV-säteilyä ja klooria.

Fatboy Floatzac outdoor punainen
Koko: 180*134 cm
Kangas: Veden- ja auringonkestävää, likaa hylkivää kangasta.
Toimitus: Varastossa 1 kpl, voit noutaa vaikka heti. Suuremmat erät tilauksesta, toimitusaika-arvio noin 2 viikkoa.

Fatboy Floatzac

Yksiväriset värivaihtoehdot: hiili, navy blue, punainen, hiekan ruskea (Sandy Taupe)
Raidalliset värivaihtoehdot: hiilivalkoinen, punavalkoinen ja keltavalkoinen
Toinen puoli on aina valkoinen.

Fatboy

Fatboyn juuret ovat vahvasti suomalaisessa designmaailmassa. Fatboy säkkituolin suunnitteli Jukka Setälä jo vuonna 1988 ja myöhemmin, vuonna 2002 Alex Bergman osti tuotteen ja näin Fatboyn menestystarina jatkuu Hollannissa.
Kuten alkuperäinen Fatboy säkkituolikin, joka siis antoi yritykselle myös nimen, koko yritys henkii nuorekasta, uudenlaista ja kokeilullista energiaa, jossa taiteellisuus ja ilo ovat aina vahvasti läsnä. Alkuperäisen Fatboy säkkituolin innoittamana yritys keskittyy tuotteisiin jotka henkivät samaa rentoutta, vapaa-aikaa, laadukkuutta ja kekseliäisyyttä – ominaisuuksia jotka ovat tehneet säkkituolista kansainvälisen menestystarinan.
Tuolin ympärille kasvaneesta tuoteperheestä onkin kasvanut monipuolinen, kansainvälinen yritys, joka ei pelkää rohkeita ratkaisuja tuotevalikoimissaan. Nykyään valikoimaan kuuluu myös valaisimia, mattoja, riippumattoja ja paljon muuta.
Fatboy maailmassa nauretaan ja nautitaan elämästä!