Brafab Belfort säädettävä lepotuoli + rahi, musta/harmaa

495,00

Suosittua lepotuolia tuli lisää!

Tyylikkäässä alumiinirunkoisessa säädettävässä lepotuolissa rentoudut niin parvekkella, terassilla kuin pihallakin.  Rahi sisältyy toimitukseen.

Osta myös
  • Tarjous!
Tuotteen tiedot:
Belfort säädettävän lepotuolin ja rahin runko valmistetaan tukevasta alumiinista, joka on pulverimaalattu. Alumiini ei ruostu vuosienkaan käytön jälkeen niinkuin monet muut materiaalit. Tuolin paksut pehmusteet ovat Uv-suojattua Olefin-kangasta*)

Tuolin mitat: leveys 68 cm, syvyys 84 cm, korkeus 106 cm ja istuinkorkeus 44 cm

Toimitus: Tuotteita on varastossa vielä 1 kpl.  Malli myymälässä, tervetuloa kokeilemaan. Toimitetaan valmiiksi koottuna yhdessä laatikossa muutamassa päivässä.

*)Olefin kangas on suosittu ulkokalusteiden kangasmateriaalina sen hyvien ominaisuuksien takia. Se kestää hyvin auringon valoa eikä haalistu, on home vapaata ja sietää kovempaakin hankausta. Olefin valmistetaan polypropeenista ja polyeteenistä ja se on UV-suojattu.

Brafab mallistosta löydät valtavan määrän upeita tuotteita ja laadukkaita tuotesarjoja, joita voi vapaasti yhdistellä keskenään. Tutustu Brafabin laadukkaisiin kesäkaluste tuoteperheisiin ja tuotesarjoihin myymälässämme Järvenpäässä. Tilaamme tuotteita keväisin varastoomme ja voimme toimittaa tilauksenne nopeastikin. Osa tuotteista toimitetaan myös Ruotsista, Brafabin keskusvarastolta, mikä mahdollistaa koko malliston jatkuvan saatavuuden.