EcoFurn Ekotuoli, mäntyä öljytty musta

89,00

EkoFurn Ekotuoli on valmistettu vain puusta ja hamppunarusta. Se on yhtä luonnollinen kuin luonto itse.  Mäntytuoli on käsitelty mustalla petsiöljyllä, joten tuoli kestää erinomaisesti myös ulkona. Niskatyyny myydään erikseen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Osta myös

Mitat: korkeus 102 cm, syvyys 90 cm ja leveys 64 cm
Toimitusaika: Noudettavissa tilausta seuraavana arkipäivänä, toimitukset 2-4 päivää.
Muuta huomioitavaa: Toimitetaan osina paketissa pahvilaatikkoon pakattuna. Narut solmittava! Ohjeet pakkauksessa. Tummiksi öljytyt kalusteet on hyvä koota suojaavan alustan (esim. pakkauslaatikon) päällä käsineitä käyttäen. Tumman väriset tuotteet tulee puhdistaa kevyesti nihkeällä (ei märällä) liinalla ennen käyttöönottoa väripölystä, sekä kuivattaa kevyesti ilmavassa tilassa tai auringon lämmössä. Tehdas käyttää tummien tuotteidemme värjäämiseen puuöljyä, jossa on normaalia enemmän väripastaa vahvan ja kestävän värin saamiseksi. Värin lopullinen kuivuminen vaatii tuotteen kuivumista joitakin päiviä ennen varsinaista käyttöönottoa. Ensimmäisinä käyttökertoina tuolista saattaa irrota väriä.

EcoFurn Ekotuoli soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin ja se on saanut esikuvansa Baltiassa ja pohjoismaissa käytetystä tyypillisesti itsetehdystä tuolista. Tuoli on muotoiltu uudelleen ja saanut sielukseen hamppunarun, joka pitää sen osat yhdessä tuoden samalla ennen kokemattoman istumiskokemuksen.

Hoito-ohje: Suosittelemme öljyttyjen tuolien uudelleen käsittelyä ainakin kerran vuodessa hyvälaatuisella, ulkokäyttöön soveltuvalla kirkkaalla tai sävytetyllä puuöljyllä.