Oksa naulakko 17 cm, musta, valkoinen tai harmaa

29,00

Tämä kauniisti muotoiltu metallinaulakko kestää jopa 25 kg painoa.

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Osta myös

Tuotemitat: korkeus 17 cm, leveys 8,5 cm ja syvyys 6 cm

Materiaali: Valurautaa, naulakko kestää painoa jopa 25 kg, joten kiinnitä seinään huolella.
Värit: valkoinen, musta ja harmaa
Toimitus: Rajoitettu erä heti varastossa (3-4 päivää). toimitus lähimpään pakettiautomaattiin tai postiin.
(12 kpl mustia, 12 kpl valkoisia ja 4 harmaata.)

Bosign

Kaikki Bosign-tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, mutta niitä myydään maailmanlaajuisesti. Tuotteet löydät niin Japanissa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja tietysti Euroopassa.
Bosign on suunnitellut käyttöesineitä koteihin vuodesta 1995. Vuosien mittaan he ovat luonneet monia toiminnallisia elämäntyyliä käsitteleviä tuotteita skandinaavisen suunnittelun perinteiden mukaisesti.
Bosign sisustusesineille on ominaista intohimo suunnitteluun ja vilpitön sitoutuminen hyvään laatuun. He yrittävät aina ylittää odotukset ja parantaa käyttäjien jokapäiväistä elämää mukavilla ratkaisuilla.
Bosignin tiimi, yrityksen omistajan Ulf Bystedtin kanssa, täyttää asiakkaiden tarpeet seuraamalla huolellisesti jokaista vaihetta ensimmäisistä piirustuksista ja patentoimisesta kunkin tuotteen lopulliseen valmistukseen.
Yhtiön filosofia: ”Bosign-tuote on esteettisesti kaunis, helppokäyttöinen ja niin hyvin suunniteltu, sen todellinen arvo ei ole edes ensi silmäyksellä ilmeinen. Se antaa sinulle jotain ylimääräistä joka kerta, kun käytät sitä – ja lisää iloa elämääsi. ”

Väri

Valkoinen, Musta, Harmaa