Oksa naulakko 31 cm valkoinen tai musta

65,00 49,00

Tyylikkäästi muotoiltu metallinaulakko, voidaan asettaa seinään kiinni joko pysty- tai vaaka-asentoon.

Poista

Oksa naulakko 31 cm

Tuotemitat: korkeus 31 cm, leveys 12 cm, syvyys 5 cm
Valmistaja: Bosing
Materiaali: Valarautaa.
Toimitus: Varastossa 2 valkoista ja 2 mustaa. Toimitus lähimpään pakettiautomaattiin tai postiin. Isommat erä vahvistetaan erikseen, n. 3-4 viikkoa.

Bosing

Kaikki Bosign-tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, mutta niitä myydään maailmanlaajuisesti. Tuotteet löydät niin Japanissa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja tietysti Euroopassa.

Bosign on suunnitellut käyttöesineitä koteihin vuodesta 1995. Vuosien mittaan he ovat luonneet monia toiminnallisia elämäntyyliä käsitteleviä tuotteita skandinaavisen suunnittelun perinteiden mukaisesti.

Bosign sisustusesineille on ominaista intohimo suunnitteluun ja vilpitön sitoutuminen hyvään laatuun.  He yrittävät aina ylittää odotukset ja parantaa käyttäjien jokapäiväistä elämää mukavilla ratkaisuilla.

Bosignin tiimi, yrityksen omistajan Ulf Bystedtin kanssa, täyttää asiakkaiden tarpeet seuraamalla huolellisesti jokaista vaihetta ensimmäisistä piirustuksista ja patentoimisesta kunkin tuotteen lopulliseen valmistukseen.

Yhtiön filosofia:  ”Bosign-tuote on esteettisesti kaunis, helppokäyttöinen ja niin hyvin suunniteltu, sen todellinen arvo ei ole edes ensi silmäyksellä ilmeinen. Se antaa sinulle jotain ylimääräistä joka kerta, kun käytät sitä – ja lisää iloa elämääsi. ”

Väri

Musta, Valkoinen