Interface on vuodesta 1963 valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interfacen sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Tavoitteena on yhdistää klassinen tyylikkyys parhaaseen mahdolliseen istumamukavuuteen. Kaikki Interfacen sohvat valmistetaan tilaustyönä.

Valmistamme tuotteemme Suomessa. Tuotteiden valmistaminen lähellä kuormittaa huomattavasti vähemmän ympäristöämme ja ekologinen jalanjälkemme on myös pienempi. Raaka-aineet hankimme vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Käytämme tuotteissamme eurooppalaisia, sertifioituja vesilintujen höyheniä.

Interface tuotteet on tehty kestämään aikaa. Iso osa tuotteista on irrotettavilla päällisillä, jolloin tuotetta voi puhdistaa ja uudistaa helposti – ympäristöä ajatellen. Tuotteiden modulaarisuus mahdollistaa lisäosien hankinnan myöhemminkin. Valitsemalla tuotteeseen laadukkaan ja kestävän verhoilumateriaalin, saat nauttia tuotteesta huomattavasti pidempään.

Interface haluaa säilyttää puusepänteollisuuden ammattitaitoa valmistamalla tuotteemme Suomessa. Oman tehtaansa lisäksi tehdas työllistää tukun osaavia suomalaisia alihankkijoiden ja sopimusvalmistajien palveluksessa. Lyhyet välimatkat pienentävät tuotteistamme aiheutuvaa hiilidioksidipäästöjen määrää.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.