Lundia Classic -hylly valkoisilla ovilla

Toimitusaika 4-5 viikkoa.

1097,00

Lundia Classic -hylly valkoisilla ovilla

Korkeus: 188 cm

Leveys: 84 cm

Syvyys: 32 cm

Kokonaisuudessa on yhdistelty valkolakattua mäntyä sekä paperin valkoisia MDF-ovia. Runko on valkoiseksi lakattua mäntypuuta.

Paperi on Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta sävy F497. Toimitusaika oville on noin 5 viikkoa. Värit näytöllä saattavat poiketa alkuperäisestä näytön asetuksista riippuen. Valitse aina lopullinen väri värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.

Kirjahyllyn lisäksi kaluste sopii erinomaisesti esimerkiksi vähäeleiseksi LP-hyllyksi, sillä käsityönä viimeisteltyjen hyllyjen koko on kuin tehty vinyylilevyille. Hyllystä saa kätevästi luotua kotiin juuri sopivan pienen ja huomaamattoman hyllykön tai vaikka näyttävän materiaaliseinän, joka pitää kaikki kirjat ja levyt siistissä järjestyksessä. Vähemmän hohdokkaan omaisuuden voi säilyttää ovien takana ja laatikoissa.

Hyllyn materiaali on tuhtia ja kotimaista täyspuuta, ekologisesti kestävää mäntyä. Siksi sen voi huoletta aina purkaa ja koota uudella tavalla vastaamaan kulloistakin sisustusta tai elämäntilannetta.