Brafab Paulina nojatuoli vaalea

333,00 265,00

Tilaa miellyttävä Paulina polyrottinkituoli ja nauti kesästä. Tuoli sopii niin lepotuoliksi kuin ruokailuryhmän tuoliksi.  Istuinpehmuste sisältyy hintaan.

Osta myös
  • Tarjous!

Mitat: leveys 64 cm, syvyys 72 cm ja korkeus 72 cm
Materiaali: alumiinirunko, paksu 5,3 mm pyöreä ja puolipyöreä polyrottinkipunos, punos on läpivärjättyä ja UV-suojattua. Pehmusteet UV-suojatua Olefin kangasta*).
Väri: vaalea beige punos, beige istuin pehmuste
Toimitus heti varastosta.

*)Olefin kangas on suosittu ulkokalusteiden kangasmateriaalina sen hyvien ominaisuuksien takia. Se kestää hyvin auringon valoa eikä haalistu, on home vapaata ja sietää kovempaakin hankausta. Olefin valmistetaan polypropeenista ja polyeteenistä ja se on UV-suojattu.

Brafab mallistosta löydät valtavan määrän upeita tuotteita ja laadukkaita tuotesarjoja, joita voi vapaasti yhdistellä keskenään. Tutustu Brafabin laadukkaisiin kesäkaluste tuoteperheisiin ja tuotesarjoihin myymälässämme Järvenpäässä. Tilaamme tuotteita keväisin varastoomme ja voimme toimittaa tilauksenne nopeastikin. Osa tuotteista toimitetaan myös Ruotsista, Brafabin keskusvarastolta, mikä mahdollistaa koko malliston jatkuvan saatavuuden.