Klassikko tuoli tarjoushintaan 20.10. asti

Kultamitalilla vuonna 1955 palkittu, Kurt Hvitsjön suunnitteleman Tuoli 50:n tukevassa otteessa useat meistä ovat istuneet jo kouluajoillamme, onhan tuoli useissa kohteissa aktiivisessa käytössä edelleenkin. Tuoli 50 edustaa 50-luvun nostalgiaa ja on hyvin yhdistettävissä moderneihin huonekaluihin. Istuin ja selkänoja ovat laminaattia, runko metallia. Tarjoushintaan (119,-) 89,- musta ja valkoinen sekä väriyhdistelmät mustat puuosat ja valkoinen runko sekä valkoiset puuosat ja musta runko.

Hanna Korvelan Duetto matto 20 v, nyt -20%

Juhlista kanssamme suomalaisen designin taivalta! 20 vuotta sitten Hanna Korvela Design Oy:n luonnonvalkoisesta puuvillasta ja luonnonvärisestä paperinarusta kudottu Duetto sai maailman arvostetuimman muotoilupalkinnon, Red Dot Design, best of the best.

Matto viestii edelleen voimakasta tietoisuutta skandinaavisen sisustamisen perinteistä, korkeasta laadusta, ekologisuudesta ja modernista muotokielestä.

Duetto valmistetaan suomalaisena käsityönä Kuopion lähialueella. Kun matto valmistetaan käsityönä, se mahdollistaa maton koon räätälöimisen asiakkaan toiveen mukaiseksi.

Kun ostat oman luonnonvalkoisen Duetto-maton 24.9.2017 mennessä, saat -20 % alennuksen.

Muista Duetto-matto väreistä saat -15 % alennuksen.

Tulehan käymään!

Ajo-ohje Me Kalustajille Järvenpäähän

Liikkeeseen pääsee nyt myös kääntymällä pihaan Kaskitien vierestä! Kääntymiskieltomerkkiin on lisätty kilpi: Ajo Me Kalustajille sallittu.

Pajalantielä Emalitehtaankadulle tai Valimokujalle, sitten vasemmalle Metallimiehenkujalle löytyy toinen reitti (ks. kuva). Me Kalustajat löytyy Metallimiehenkujan päästä vasemmalta. (Metallimiehenkuja on kartoissa vielä Metallimiehenkatu).  Liikkeen edessä oleva Kaskitie on suljettu 15.9. asti.