Duetto 20 v, nyt -20%

Juhlista kanssamme suomalaisen designin taivalta! 20 vuotta sitten Hanna Korvela Design Oy:n luonnonvalkoisesta puuvillasta ja luonnonvärisestä paperinarusta kudottu Duetto sai maailman arvostetuimman muotoilupalkinnon, Red Dot Design, best of the best.

Matto viestii edelleen voimakasta tietoisuutta skandinaavisen sisustamisen perinteistä, korkeasta laadusta, ekologisuudesta ja modernista muotokielestä.

Duetto valmistetaan suomalaisena käsityönä Kuopion lähialueella. Kun matto valmistetaan käsityönä, se mahdollistaa maton koon räätälöimisen asiakkaan toiveen mukaiseksi.

Kun ostat oman luonnonvalkoisen Duetto-maton 24.9.2017 mennessä, saat -20 % alennuksen.

Muista Duetto-matto väreistä saat -15 % alennuksen.

Tulehan käymään!

Ajo-ohje Me Kalustajille Järvenpäähän

Liikkeeseen pääsee autolla kääntymällä Pajalantielä Emalitehtaankadulle tai Valimokujalle, sitten vasemmalle Metallimiehenkujalle. Me Kalustajat löytyy Metallimiehenkujan päästä vasemmalta. (Metallimiehenkuja on kartoissa vielä Metallimiehenkatu).  Liikkeen edessä oleva Kaskitie on suljettu 15.9. asti.

 

Muurame tv-tasot sopivaan hintaan!

Muurame-mallisto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia, niin hinnan kuin myös mitoituksen osalta. TV-taso kampanjaan sisältyy rajattu valikoima Mup-elementtejä, X-malliston tasoja ja jalustoja. Alennus on -15% normaalihinnasta ja kampanja kestää 23.4.2017 asti